متن زیر سخنرانی جناب حجت الاسلام و المسلمین میرباقری است که در ایام میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها در حرم ایشان به تاریخ 6 شهریورماه 93 ایراد شده است.
وجود مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها کمترین مقامی که می شود برای ایشان بگویی این است (مقامات بالاتر را من عرض نمی کنم) کمترین مقامی که می شود برای ایشان بگویی این است که همه شؤون ائمه علیهم السلام در ایشان تجلی دارد و همه حقایق ولایت را ایشان دارد؛ از همه آنچه ائمه داشتند به ایشان عطا شده است. نه اینکه فقط حامل یک باب باشد؛ ائمه شاگردانی داشتند بعضی فقط فقه بلد بودند، بعضی طب بلد بودند، امام صادق چهار هزار شاگرد دارند؛ بعضی فقط کلام بلدند؛ ولی بعضی ها بودند جامع هستند. وجود مقدس فاطمه معصومه سلام الله علیها عالم و حامل همه علوم ظاهری و باطنی ائمه است؛ البته به اندازه ظرف وجودی خودشان که فوق همه ماست. این مقام در حدی است که به ما دستور دادند بروید زیارت حضرت معصومه و این خیلی عجیب است. سه امامزاده است که زیارت خاص از ائمه در بابشان داریم؛ قمر بنی هاشم سلام الله علیه، وجود مقدس حضرت علی اکبر و وجود مقدس حضرت معصومه، در باب بقیه امامزاده ها زیارت ماثور نداریم؛ فقط این سه تا بزرگوارند؛ امام رضا به سعد فرمودند: یک قبری ما پیش شما داریم. گفت: فاطمه معصومه سلام الله علیها را می فرمایید؟ حضرت فرمودند: بله، بعد حضرت یک جمله فرمودند: «من زارها عارفا بحقها وجبت له الجنّة»»یعنی اگر کسی ایشان را زیارت کند عارف به حق ایشان باشد بهشت قطعاً بر او واجب است. این چه مقامی است که اگر کسی به زیارت ایشان رفت وارد وادی بهشت شده و دیگر از بهشت هم بیرون نمی آید؟ «وجبت له الجنّة»؛ یعنی از الان بهشتی شده و از الان به بهشت می رود. در این وجود مقدس چه هست که اگر کسی زائر ایشان شد وارد بهشت شده و بهشت بر او واجب است و از الان بهشتی است.
ادامه مطلب
درباره این سایت