همراه با روایات

1- امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)   فرزند امام حسین (علیه السلام)

در 308 روایت، وارد شده که امام مهدی (عج) نهمین فرزند امام حسین (علیه السلام)است و در بیشتر احادیثی که از وجود مقدس رسول اکرم (صلی الله علیه و آله )درباره حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)   آمده، به آن حضرت به عناوینی چون: «از تبار پسرم حسین » و «از نسل این پسرم » ، «نهمین فرزند پسرم حسین » معرفی شده است.

که مجموع روایات پیامبر (صلی الله علیه و آله )در این زمینه 185 حدیث می باشد.

در این جا چند روایت از قول امام حسین (علیه السلام)نقل می شود:

1-1مردی از طایفه همدان می گوید: «سمعت الحسین بن علی بن ابی طالب (علیهما السلام)یقول: قائم هذه الامة هو التاسع من ولدی و هو صاحب الغیبة و هو الذی یقسم میراثه و هو حی؛ از امام حسین بن علی (علیه السلام)شنیدم که می فرمود: قائم این امت نهمین از فرزندان من است و او صاحب غیبت است، و او کسی است که میراثش را در حیاتش تقسیم می کنند.»

1-2امام حسین (علیه السلام)می فرماید: «کان رسول الله یقول فیما بشرنی به، یا حسین! انت السید ابن السید، ابوالسادة تسعة من ولدک ائمة ابرار امناء معصومون و التاسع مهدیهم قائمهم. انت الامام بن الامام، ابوالائمة تسعة من صلبک ائمة ابرار و التاسع مهدیهم یملا الدنیا قسطا و عدلا، یقوم فی آخر امان کما قمت فی اوله؛ رسول خدا صلی الله علیه و آله در بشارتی به من فرمود: ای حسین! تو سید پسر و پدر ساداتی، و «نه » فرزند از تو، امامان ابرار و امین و معصوم اند، و نهمین آنان مهدی قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)   است. تو امام پسر امام و پدر ائمه هستی و نه فرزند از پشت تو ائمه ابراراند و نهمین آنان، مهدی است که دنیا را در آخر امان، پر از عدل و قسط می کند.

ادامه دارد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه فاوز قیمت سهام ملیز(سهام مشارکت در پروژه های اینترنتی) طراحی سایت / سئو سایت / تبلیغات گوگل نمونه سوالات کلیدی پرده دوزی درجه 2 حمل و نقل پاک نگین کویر آزارچه سقف چوبی