همراه با روایات
1- امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزند امام حسین (علیه السلام)
در 308 روایت، وارد شده که امام مهدی (عج) نهمین فرزند امام حسین (علیه السلام)است و در بیشتر احادیثی که از وجود مقدس رسول اکرم (صلی الله علیه و آله )درباره حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمده، به آن حضرت به عناوینی چون: «از تبار پسرم حسین » و «از نسل این پسرم » ، «نهمین فرزند پسرم حسین » معرفی شده است.
که مجموع روایات پیامبر (صلی الله علیه و آله )در این زمینه 185 حدیث می باشد.
در این جا چند روایت از قول امام حسین (علیه السلام)نقل می شود:
1-1مردی از طایفه همدان می گوید: «سمعت الحسین بن علی بن ابی طالب (علیهما السلام)یقول: قائم هذه الامة هو التاسع من ولدی و هو صاحب الغیبة و هو الذی یقسم میراثه و هو حی؛ از امام حسین بن علی (علیه السلام)شنیدم که می فرمود: قائم این امت نهمین از فرزندان من است و او صاحب غیبت است، و او کسی است که میراثش را در حیاتش تقسیم می کنند.»
1-2امام حسین (علیه السلام)می فرماید: «کان رسول الله یقول فیما بشرنی به، یا حسین! انت السید ابن السید، ابوالسادة تسعة من ولدک ائمة ابرار امناء معصومون و التاسع مهدیهم قائمهم. انت الامام بن الامام، ابوالائمة تسعة من صلبک ائمة ابرار و التاسع مهدیهم یملا الدنیا قسطا و عدلا، یقوم فی آخر امان کما قمت فی اوله؛ رسول خدا صلی الله علیه و آله در بشارتی به من فرمود: ای حسین! تو سید پسر و پدر ساداتی، و «نه » فرزند از تو، امامان ابرار و امین و معصوم اند، و نهمین آنان مهدی قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. تو امام پسر امام و پدر ائمه هستی و نه فرزند از پشت تو ائمه ابراراند و نهمین آنان، مهدی است که دنیا را در آخر امان، پر از عدل و قسط می کند..»
ادامه دارد
درباره این سایت